Oldtimertreffen 2021 Veerle-Heide

Op zondag 26 september 2021 vindt het jaarlijkse Oldtimertreffen van Veerle-Heide plaats in de Zandstraat, na een onderbreking voor de 13de keer. Het evenement zal starten omstreeks 9.00uur en duren tot in de late namiddag. Vorig jaar, in volle coronacrisis, was het onmogelijk om een veilige editie te organiseren. Na een jaar respijt kan het evenement opnieuw doorgaan en kunnen weer vele bezoekers ontvangen worden.

De sponsors hebben niet afgehaakt en zorgden voor gulle steun, waarvoor dank. Drank- en eetstanden zijn ingericht volgens de algemene coronarichtlijnen. Heel het gebeuren zal coronaproof doorgaan met toestemming van gemeente Laakdal. De publiciteit zal vooral via streekpers en digitale weg gevoerd worden.

Iedere trotse oldtimerbezitter kan deelnemen aan de gebruikelijke rondrit. Inschrijven ter plaatse tegen 10 euro per voertuig.

Een team van om en bij de 50 medewerkers zullen weer belangeloos hun best doen om de bezoekers in goede banen te leiden.

Ook voor deze editie gaat de opbrengst van het Oldtimertreffen naar Huize Levensruimte in Averbode, een tehuis voor geplaatste kinderen.

 

Wanneer? Zondag 26 september 9-18.00 uur.

Waar? Kerkplein Veerle-Heide, Zandstraat, Laakdal

Gratis toegang

Inlichtingen: info@lwgh-laakdal.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *