Oldtimertreffen 2019

Voor de 12de editie van het Oldtimertreffen te Veerle-Heide, werd er slecht weer voorspeld. Rotslecht weer met windstoten van 80 km per uur en striemde regen, zou ons te beurt vallen. Dit had met gevolg dat maar weinig oldtimer fanaten hun oud vehikel uit hun stalplaats hebben gehaald.

In de voormiddag waren er regelmatig buitjes, in de namiddag bleef het echter droog. Als de weervoorspellers niet zo negatief hadden bericht, zouden we in de namiddag zeker meer bezoekers gehad hebben. Op het kerkplein stond bij momenten wel wat oude auto’s zo was er een mooie oude rode DAF vrachtwagen te bewonderen, gans gerestaureerd, en voorzien van emblemen uit de tijd. Brommers en motoren waren op twee handen te tellen, daar was de verwachte regen nog meer de boosdoener!

De straten rond het kerkplein bleven leeg, van de gebruikelijke 4000 bezoekers of meer, waren er nu maar ongeveer 1/4 te bekennen, de schrik zat er goed in.

Voor onze inkomsten moeten we het hebben van één dag, alle onkosten en aangekochte etenswaren: frieten, belegde broodjes, curryworst-broodjes, hamburger-broodjes, taarten moeten terug verdiend worden. Door de koude werd er meer koffie, soep en warme chocomelk verkocht. Of er voor deze 12 editie een kleine winst of verlies zal zijn is het nog te vroeg.

Voor het eerst zal het voor Huize Levensruimte, een tehuis voor geplaatste kinderen, onzeker zijn of ze een som geld zullen ontvangen. Hopelijk was dit een eenmalig editie, en hebben we volgend jaar op de laatste zondag van september weer ons gebruikelijk nazomerweertje.

Het resultaat van onze fotograaf is te bekijken op de fotopagina voor het oldtimertreffen 2019.

Fotomateriaal van voorgaande edities en onze overige activiteiten blijven steeds raadpleegbaar op de pagina met onze ‘voorbije activiteiten’.


Reacties zijn gesloten.