Verslag Oldimertreffen 2023

Het was weer een voltreffer op de Veerle-Heide tijdens de laatste zondag van september 2023 en het was een ’zon-dag’ met aangename nazomer temperaturen.

We schatten om en bij de 2800 bezoekers ontvangen hebben. Naast de circa 100 oldtimers die alleen aan de ‘static-show’ deelnamen en niet inschreven voor de tochten, waren er 320 eigenaars van oude auto’s moto’s en brommers die zich lieten registreren voor de tochten en de begerenswaardige gedenkplaat. Ook mochten we weer enkele bijzondere legervoertuigen en tractoren aantreffen. Voor de rondritten van 40 km in de voor- en namiddag lieten er 160 zich inschrijven voor auto’s en 160 voor moto’s en brommers.

Voor deze editie konden we via sponsoring een ballonvaart voor vier personen als prijs uitschrijven, echter te winnen door één persoon. Uit de ingeschreven rondritdeelnemers werd een gelukkige uit Olen door de zogenaamde onschuldige hand getrokken.

De eetstanden werden goed bezocht, frietjes zo goed als uitverkocht, curryworst– hamburgerbroodjes alles op! Door het stralend zonnetje werd er flink verteerd en waren de meeste stoelen bezet.

Nadat alles betaald was, bleek dat de winst groter was dan vorig jaar. Dit bedrag gaat weer naar Huize Levensruimte te Averbode, een tehuis voor geplaatste kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *